Wie zijn wij

Lekker koken hoeft niet moeilijk te zijn, zolang je er maar plezier in hebt. En dat is precies de reden waarom wij Kookstudio van Belle hebben opgezet. Kookstudio van Belle is opgezet vanuit een passie, namelijk koken en lekker eten.  Beide eigenaren, John en Kristel, zijn autodidacten en hebben veel van elkaar geleerd. De eigenaren zijn namelijk vader en dochter, uit een familie waar eten centraal staat en de mensen verbind. Hier geldt ook het motto; de beste gerechten ontstaan pas wanneer er vanuit het hart wordt gekookt. 

 

Onze liefde en kennis voor koken willen wij graag delen met onze cursisten, dit doen wij op een plezierige, duidelijke en heldere manier.

 

Tip: Benieuwd naar Kristel's favoriete recepten. Klik dan hier. 


Naast het zelf geven van workshops maken we ook gebruik van chefkoks die met dezelfde passie, liefde en kennis te werk gaan. Een van onze vaste koks is Marco van Dam. 

 

“Marco heeft na het succesvol afronden van de hotelschool jarenlang in de horeca gewerkt als zelfstandig werkend kok. Zijn passie en creativiteit brengt hij graag over op anderen. Hij leert je dan ook graag nieuwe kooktechnieken waarmee het koken nog leuker wordt”

 Heb je nog vragen voor ons? Stuur ons gerust een berichtje.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.