Kookworkshop

Inschrijven vanaf 1 persoon

Gezellig koken en eten met mede-kookliefhebbers

Hou je van koken en vind je het leuk om je kennis te verrijken, kom dan gezellig koken tijdens een van de geplande kookworkshops.

 

Tijdens de kookworkshops focussen we ons op meerdere internationale keukens. Bij een workshop ligt de nadruk op de exotische ingrediënten en hun bereiding.  Een kookworkshop inspireert om thuis verder te experimenteren met andere smaken.

Een kookworkshop kan je al boeken vanaf 1 persoon en de workshop bestaat uit maximaal 16 cursisten. Wat is er leuker dan het delen van jouw passie met andere cursisten?!

 

Scroll snel door naar beneden voor een overzicht van de geplande kookworkshops voor de komende periode.

 

Reserveer een of meerdere plekken door een berichtje te sturen via het formulier onderaan de pagina.

 

In de maand augustus zijn er geen open workshops. We starten het nieuwe seizoen per september, met ook weer nieuwe keukens en workshops!
Overzicht van de workshops

Indonesische/Indische kookworkshop - Warung van Belle

De Indonesische kookworkshop waarin je leert hoe je een rijsttafel vol met heerlijke Indische/Indonesische gerechten bereidt.

Tijdens deze workshop leer je de authentieke Indonesische kruiden kennen en de veelzijdige recepten die de keuken rijk is.


Aziatische kookworkshop - Asian Street Food

Waan je voor een avond in de heerlijke smaken en geuren die de Aziatische keuken rijk is. Tijdens de Asian Street Food kookworkshop nemen we je mee langs de talloze eetstalletjes die je in steden als Bangkok, Hanoi, Seoul, Mumbai en Kuala Lumpur tegen kunt komen. Heerlijke Aziatische gerechten en hapjes die er goed uit zien en nog beter smaken!


Italiaanse kookworkshop - La Dolce Vita

Leer koken als een echte Italiaan tijdens de La Dolce Vita kookworkshop..

Het land van de pasta, risotto en verse groenten. Je gaat aan de slag met tal van verse ingrediënten en een combinatie van groenten, vis, vlees en natuurlijk zal ook een heerlijk glas wijn niet ontbreken.


Mediterraans, Midden-Oosten en Aziatisch - De Keizer en de Sultan

Tijdens deze workshop gaan we letterlijk van het Oosten naar het Westen. We maken een reis door de keukens van het oude Ottomaanse rijk, een wereldrijk dat invloeden heeft vanuit het Midden-Oosten, Azië en Europa. Van een Libanese Tabouleh, een heerlijke pasta tot een Aziatische Aubergine curry. Een chef die voor ons een groot voorbeeld is voor deze keuken, is Ottolenghi.Vegetarische kookworkshop - Ottolenghi Special

Yotam Ottolenghi is een Israëlisch-Britse chefkok. Hij is de eigenaar van vijf delicatessenwinkels en restaurants in Londen en auteur van een aantal van de best verkochte kookboeken ter wereld, waaronder Ottolenghi, Plenty, Jeruzalem en Simpel! Ontdek waar hij voor staat en maak je kennis met de verrassende vegetarische recepten uit de Ottolenghi-keuken.


Spaanse Tapas kookworkshop - Tapas Andalusie Style 

Een tapa is een voorgerecht of een snack in de Spaanse keuken en vertaalt zich naar een klein deel van de Spaanse keuken. Tapas kunnen koud of heet zijn. In Andalusie zijn tapas zijn meer dan gewoon 'snacks' en dat zul je merken tijdens deze tapas kookworkshop. We gaan aan de slag met vlees, vis en groenten..en met de verschillende bereidingswijzen die komen kijken bij het maken van tapas.


Griekse kookworkshop - Griekse Brunch 
Tijdens deze workshop leer je Griekse gerechten zoals ze in een traditioneel dorp op tafel staan. Dit zijn bekende gerechten en minder bekende gerechten, maar altijd met liefde en passie gemaakt. Dat de Griekse keuken heel divers is, zie je ook terug tijdens deze workshop. Naast dat je praktisch aan de slag gaat met de recepten, leer je ook veel achtergrondinformatie over de Griekse keuken.


De agenda voor bovenstaande workshops vind je hieronder.

 

Naast bovenstaande kookworkshops zijn er elke maand koks die de ruimtes van Kookstudio van Belle gebruiken voor hun eigen workshops. Ook deze vind je terug in de agenda hieronder.


Agenda

 In de maand augustus zijn er geen open workshops. We starten het nieuwe seizoen per september, met ook weer nieuwe keukens en workshops!

 

September

 • Zon. 08 September - Vegetarische workshop/ Greek Brunch  | 11:30 - 15:00

 • Zon. 08 September -  Aziatisch workshop/ Asian Street Food   | 17:00-20:30

 • Zon. 15 September - Italiaanse workshop/ La Dolce Vita  | 11:30 - 15:00 (VOL)
 • Zon. 22 September - Vegetarische workshop/ Ottolenghi Special  | 11:30 - 15:00

 • Zon. 22 September -  Indonesisch/ Warung van Belle  | 17:00-20:30


Kosten

Schrijf je  voor slechts 44,95 euro (incl BTW) per persoon.

 

Hiervoor krijgt u:

 • Ontvangst met een welkomst drankje en kleine versnapering.
 • Vrij gebruik van flavoured water, thee en koffie tijdens de workshop
 • Een uitleg over de keuken die we gaan bereiden en de eetcultuur van het land dat centraal staat
 • Gedurende de 4 uur durende workshop krijgt u onder andere informatie en uitleg over de te bereiden gerechten.
 • In teams gaan we aan de slag met de gerechten
 • Aan het eind van de workshop genieten jullie gezamenlijk van het zelfbereidde diner in de eetkamer. 

Voor 12,50 euro kunt u ook uw drank afkopen en onbeperkt gebruik maken van wijn, bier en frisdrank.

 

Kookstudio van Belle is flexibel en kan rekening houden met de speciale wensen en/of behoeften van de cursisten.


Aanmelden?

Voor overige vragen of voor het aanmelden kunt u gebruik maken van onderstaand formulier.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.