De kookstudio van Rotterdam

Kookstudio van Belle ligt aan het bruisende Afrikaanderplein in Rotterdam-Zuid, een wijk die vol in ontwikkeling is. De studio van Belle bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond de ruime kookstudio en op de eerste verdieping bevindt zich de eetkamer, die tevens ook kan dienen als vergaderruimte.

 

De kookstudio ligt op een steenworp afstand van metrostation Rijnhaven en op slechts 15 minuten lopen van Katendrecht.

Dit is de locatie waar je met maximaal 16 personen terecht kunt voor tal van kookworkshops om uw kookkunsten te verrijken, en tevens geschikt voor teambuilding activiteiten, diners, feesten, kinderfeestjes en tal van andere aangelegenheden.


De kookstudio

De grote kookstudio van 40m2 is ingericht met alle benodigde apparatuur en keukengerei om de lekkerste maaltijden te bereiden. De ruimte beschikt verder over twee grote werkbanken en twee inductieplaten, met ieder 5 pitten. Indien nodig kunnen we onze kookpitten uitbreiden met draagbare inductieplaten.


De eetkamer

De eetkamer staat volledig los van de keuken. Perfect om hier in te vergaderen of een teambuilding sessie in te doen, eventueel in combinatie met een kookworkshop. De ruimte van 40m2 is ruim opgesteld en er kunnen 24 mensen blijven eten/aan tafel voor vergaderen.