· 

Valentijnsdag in Rotterdam: Wat te doen

Rotterdammers opgelet! Valentijnsdag komt er weer aan en dat betekent dat velen van jullie weer op zoek zijn naar een leuke manier om je geliefde te verrassen. 

Het is altijd weer een gedoe om te bedenken wat je moet doen en waar je bijvoorbeeld die dag heen moet gaan voor een romantisch diner in Rotterdam.

 

Voor de meeste koppeltjes betekent Valentijnsdag: een diner plus bloemen ... iets dat heel veel koppeltjes doen op 14 februari.

 

Ik heb zelf uiteraard niets tegen eten en bloemen, maar soms is het leuk om eens wat anders te doen op 14 februari. Een herinnering creëren waar je op terug kunt kijken!  Dit is dan ook de reden dat ik dit blogartikel heb geschreven. In dit artikel vind je datetips voor de Rotterdammmers onder ons om van Valentijnsdag een unieke dag te maken: natuurlijk komt een romantisch diner er in terug, maar ook hele leuke, romantische uitjes in Rotterdam.

Ga er opuit met Valentijnsdag in Rotterdam: Rotterdamse uitjes

Neem samen een kookles

We kunnen onszelf zeker niet vergeten op de dag van de liefde. Liefde gaat door de maag, en al helemaal op Valentijnsdag natuurlijk. In plaats van een romantisch diner is het nog leuker om samen onder het genot van een heerlijk glas wijn zelf een diner te bereiden.

In de week na Valentijnsdag, op vrijdag 22 februari, geven wij daarom een post-Valentijnsdag kookworkshop speciaal voor koppeltjes. Het ideale cadeau om aan jouw man/vriend/vrouw/vriendin te geven tijdens Valentijnsdag! Gezellig samen koken met je geliefde in Rotterdam. 

 

Geniet bij binnenkomst eerst samen van een glas prosecco en ga vervolgens samen aan de slag om een heerlijk diner op tafel te zetten.

 

Geef je snel op, want er is maar plek voor 8 koppels op deze avond.

 

Tijdens de kookworkshop staat -hoe kan het ook anders- de Franse keuken centraal.

 

Klik hier voor meer informatie

Bereik samen een nieuw hoogtepunt (letterlijk)

Ga er opuit en doe iets origineels. Bereik samen een nieuw hoogtepunt en boek bijvoorbeeld een kennismakingsles bij De Klimmuur in Rotterdam.

 

Met een kennismakingsles kun je op een eenvoudige manier kennis maken met het klimmen. De kennismakingsles boek je met minimaal 2 personen. Je gaat namelijk niet alleen klimmen, maar ook zekeren. Als jouw geliefde omhoog klimt, ga jij hem/haar zekeren. Onder goede begeleiding krijg je les en wordt je wegwijs gemaakt in de veiligheid van het klimmen.

Er is nog veel meer te doen in rotterdam tijdens valentijnsdag

Hieronder nog meer datetips in Rotterdam waarbij je ook echt iets aan het doen bent tijdens Valentijnsdag:

- Ga heerlijk ontspannen bowlen met je geliefde.

 

- Stap samen uit de drukte van de dag en ga voor de ultieme ontspanning met een speciale Valentijns-yogales Metta Meditatie bij Yogajuf op Rotterdam-Zuid. Kom samen met je geliefde helemaal tot rust tijdens een lesje Metta Meditatie. Metta meditatie is een techniek die je helpt al je relaties te versterken: die met jezelf, je geliefde, je familie, en je omgeving. 

 

- Ga terug in de tijd en speel onbeperkt arcade games bij Gamestate in Rotterdam

 

- Boek een dagje in een Spa of een heerlijke massage. QoQo Rotterdam heeft bijvoorbeeld heerlijke Valentijnsdag acties.

 

- Ga gezellig met z'n tweetjes schaatsen bij de schaatsbaan van Rotterdam

 

- Ga samen een avondje de dansvloer bij de Superdisco op de heerlijke mix van R&B, Hiphop, Dancehall of een stuk verderop in de Witte de Withstraat bij Ballroom, waar zij een speciale Valentijnsdag party houden.

 

- Netflix & Chill.. of ga gewoon naar een echte bioscoop. KINO Rotterdam toont op 14 februari High Fidelity (2000): Een moderne klassieker die naast romance gelukkig ook de beste dansmoves van Jack Black tentoonspreidt.

 

- Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon een spelletjesavond houden, samen naar een museum of een leuke wandeling maken in (de omgeving van) Rotterdam. Genoeg keus!

Romantisch Rotterdams dineren tijdens Valentijnsdag

Natuurlijk kun je ook gewoon uiteten met je geliefde, hieronder twee restaurants die er op Valentijnsdag een speciale avond van maken.

Valentijn op de euromast

Breng jouw geliefde tijdens Valentijnsdag naar de top en geniet tijdens een heerlijk diner van het betoverende uitzicht vanuit de Euromast! Meer info.

Valentijns menu bij Jamie's Italian in de markthal

Jamie's Italian in de markthal zet deze dag een special Valentijnsdag menu op de kaart voor slechts 30euro per persoon. Meer info.

Missen er nog tips in ons lijstje? Laat het hieronder weten en stel andere lezers op de hoogte.

 

x Kristel

- Lees hier meer over onze kookworkshops

- Lees hier meer over onze kinderkooklessen

Reactie schrijven

Commentaren: 0