VEGAN LICKING GOOD

De kookstudio van Rotterdamse heeft deze maand de veganistische keuken als thema.


 

- Gratis e-book met vegan recepten voor overheerlijke maaltijden

- Vegan en vegetarische kooktips


Bij Kookstudio van Belle in Rotterdam verbeteren en verrijken we de kookkunsten van onze cursisten door ze onder de juiste begeleiding met nieuwe recepten aan de slag te laten gaan.

  

Kookstudio van Belle is de locatie in Rotterdam voor gezellige en leerzame kookworkshops,  smakelijke diners en voor al uw overige uitjes; van een vrijgezellenfeest tot teambuilding met collega's, en van een kinderfeestje tot een private dining voor jou en je familie en vrienden.

Gratis e-book - Vegan Licking Good

  • Heerlijke recepten voor ontbijt, lunch en diner!
  • Nieuwe inspiratie voor vegan recepten!
  • Daag jezelf uit en probeer het!

Wil je snel aan de slag met een aantal van mijn favoriete vegan recepten?

Download dan nu het e-book met allerlei heerlijke recepten voor bij het ontbijt, lunch en diner.

 

Laat hieronder je e-mailadres achter en we sturen ze meteen naar je toe.

* indicates required

Je schrijft je hiermee ook automatisch in voor onze nieuwsbrief. Het kan voorkomen dat het mailtje in je spamfolder terecht komt. Check deze dan ook even als je na 5 minuten nog niks hebt ontvangen.

Wat is vegan of vegetarisch?

Per definitie eet een vegetariër geen producten van gedode dieren, dus geen vlees, geen vis, en ook geen producten die gewonnen zijn uit dierlijke resten zoals gelatine. Veel vegetariërs letten echter minder op vegetarische instinkers het dierlijke stremsel  in kaas.

 

Mensen die geen vlees, vis en dierlijke producten (zoals zuivel, eieren en honing) eten en ook geen dierlijke producten (zoals leer en wol) gebruiken zijn "veganisten".

 

Steeds meer mensen kiezen voor een vegetarische of veganistische levensstijl  omdat ze tegen dierenleed zijn, minder uitstoot van broeikasgassen (waar de veehouderij o.a. voor een groot deel verantwoordelijk voor is) en omdat meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat het eten van plantaardig voedsel de kans op diverse ziektes aanzienlijk verkleint.

24 NOV / Kookworkshop / Vegan Licking Good

Veganisme is upcoming en het geitenwollensokkenplaatje is niet meer van toepassing. Tijdens de workshop in Rotterdam koken we met kleur en smaak, zodat de dierlijke producten niet gemist worden. Meer dan alleen een introductie in de vegetarische en veganistische keuken!

 

Op zaterdag 24 november van  16:00 - 21:00 geven wij bij kookstudio van Belle een workshop in het veganistisch koken.

 

Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Blog

Wat anderen van kookstudio van Belle vinden

"Wat een heerlijke middag/avond was het zaterdag 27 oktober bij kookstudio van Belle. Meerdere recepten uit de Thaise keuken gemaakt met een groepje van 6 personen en Kristel van Belle." (A. Torque, 2018)

Heerlijk gekookt en gegeten. Dank voor de geweldigde avond Kristel. Wat een originele gerechten." (R. Rummens, 2018)

"Heel gezellig met een groepje gekookt en heerlijk gegeten. Aanrader!" (A. Jaegers, 2018)