RIVM Maatregelen.RIVM maatregelen

Door de RIVM maatregelen zijn we genoodzaakt onze capaciteit terug te draaien naar maximaal 10 man, exclusief personeel. We hebben de studio ingedeeld met vaste looproutes en 5 werkplekken waarbij de 1,5 meter afstand ten alle tijde kan worden gewaarborgd.

 

Een dag voor de workshop, verzoeken wij de vragenlijst in te vullen in verband met het checkgesprek, zodat we zeker weten dat niemand met klachten deel kan nemen aan de workshop. Indien dit niet is voltooid kan er niet worden deelgenomen aan de workshop

 

Tijdens de workshop

  • Bij binnenkomst nemen de cursisten eerst plaats op een van de geselecteerde plekken in de eetkamer.
  • Elke werkplek is van alle gemakken voorzien. Naast een eigen werkblad, heeft iedereen ook een eigen kookplaat, kookgerei en genoeg ruimte om te bewegen
  • Iedere werkplek heeft zijn eigen watervoorziening. Ieder team maakt gebruik van zijn eigen wasbak om zijn handen te reinigen.
  • We maken gebruik van handschoenen tijdens het koken en indien gewenst van een wegwerp mondkapje
  • Tijdens de workshop zal ieder team een (of meerdere) gerechten bereiden. Na het bereiden van de gerechten worden deze "gezamenlijk" gegeten in de eetkamer.

En het positieve van dit alles, een kleinere groep betekent ook meer aandacht van de chef. Onze chef bevind zich in het midden van de studio, waar er met iedereen contact gelegd kan worden. De begeleiding kan hierdoor plaatsvinden op gepaste afstand. 

 

Mochten jullie liever de gerechten thuis willen eten, dan is het mogelijk deze mee naar huis te nemen (bij voorkeur in zelf meegebrachte tupperware). Geef dit even van te voren aan, dan kunnen we hier rekening mee houden. 

 

Willen jullie met 5 personen of meer komen, neem even vrijblijvend contact met ons op via het contact formulier. We zullen de studio dan speciaal voor jullie openen, zodat we ook de kleinere gezelschappen de kans geven om deel te nemen aan de beperkte plekken.