Kooklessen voor kinderen

Breng de chef in uw kind naar boven

Tijdens iedere kookles speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar behandelen we een ander thema en werken we zoveel mogelijk met seizoensgebonden producten. De kinderen leren koken onder begeleiding van de chef.

Kookstudio van Belle geeft kinderkookles aan kinderen vanaf 8 jaar. We gebruiken hierbij eerlijke en seizoensgebonden producten. De kinderen leren onder begeleiding van de chef gezonde gerechten uit verschillende keukens koken. Ons uitgangspunt hierbij is dat alles door de mini-chefs zelf wordt gemaakt. Pakjes en zakjes komen er niet aan te pas.

 

Tijdens de 2-uur durende lessen raken de chefs in spe bekend met verschillende kooktechnieken. Indien de tijd het toelaat eten we de gerechtjes in de eetzaal van Kookstudio van Belle, anders krijgen de mini-chefs de gerechtjes en natuurlijk de recepten mee naar huis. Dan kunnen ze het ook lekker thuis laten proeven.

 

Veiligheid staat voorop

Veiligheid staat bij Kookstudio van Belle hoog in vaandel.  Omdat een ongelukje vaak in een klein hoekje zit, is de chef een gecertificeerd kinder EHBO’er. Een EHBO-doos is dus ook standaard aanwezig. Daarnaast heeft de chef een certificaat hygiënisch werken: HACCP. Vanwege de hygiëne dragen onze mini-chefs een schort én een koksmuts!

 

Inbegrepen:

  • Onbeperkt flavoured water en limonade
  • In groepjes van 2 a 3 zullen de kinderen minimaal twee gerechten bereiden

Programma:

Het menu verschilt per les en per week. Elke maand behandelen we een andere keuken. We geven de lessen zelf en het is allemaal erg praktisch, met de nadruk op echt voedsel, eerlijke en seizoensgebonden ingrediënten en opwindende smaken. De dag begint rond 14:30 uur en eindigt rond 17:00 uur. Tijdens de les bereiden de mini-chefs in ieder geval een voorgerecht en een hoofdgerecht.

 

Agenda:

 

Kosten

Betaal per les of maak gebruik van de strippenkaart (5 of 10 lessen tegen een gereduceerde prijs).

De mini-kookworkshop is beschikbaar voor €35,00 per persoon per kookles

 

Locatie

Kookstudio van Belle ligt op een steenworp afstand van metro Rijnhaven in Rotterdam-Zuid. Naast het bekende Afrikaanderplein vindt u Kookstudio van Belle op het volgende adres: Joubertstraat 74 te Rotterdam.


Reserveer hieronder een plekje